Aanbod

Zuster Esmee biedt zowel diensten als producten aan. Hieronder leest u van welke diensten en producten u gebruikt kunt maken.


Diensten

--- Let op! Deze dienst is momenteel nog niet beschikbaar ---

Stel u heeft een operatie ondergaan, u heeft somatische, cognitieve en/of mentale klachten. Stel u kunt op enig moment niet meer voor uzelf zorgen. In die gevallen kan Zuster Esmee de wereld voor u betekenen. Zij kan ervoor zorgen dat de juiste zorg geïndiceerd wordt in uw thuissituatie. 

Naast het indiceren van de zorg kan Zuster Esmee ook daadwerkelijk zorg aan bed leveren. U kunt dan denken aan verzorging en verpleging (uitvoering van verpleegtechnische handelingen).

Zuster Esmee is onafhankelijk, vakkundig en onderlegt in het indiceren van zorg. Zij kijkt met een kritische blik welke zorg daadwerkelijk nodig is en zal deze onderbouwen met haar vaardigheden in klinisch redeneren. 

De zorg die Zuster Esmee biedt is persoonsgericht, aandachtig en zorgvuldig. Te allen tijde staan de wensen van de client op de eerste plaats. Er wordt gestuurd op zelfredzaamheid en zelfregie tijdens de zorgmomenten en daar waar nodig is wordt de zorg overgenomen. Alles om het de client zo fijn mogelijk te maken. 


Producten

Naast het aan bed staan en zorgen dat administratie in de vorm van indicaties correct worden uitgevoerd, heeft Zuster Esmee een passie voor het geven van gastlessen, klinische lessen en webinars. Hierbij kunt u denken aan lessen over klinisch redeneren, het enthousiasmeren over het werken in de wijkverpleging, het stellen van indicaties en een verdieping in het zorginhoudelijke stuk. 

Zuster Esmee kan deze lessen in kleine groepjes geven (zowel digitaal als op locatie) en in grotere groepen (zowel digitaal als op locatie).

De overtuiging is er dat een goede basis aan kennis en kunde zorgt voor een nog betere ontwikkeling in het worden of zijn van een zorgprofessional. Het opfrissen van kennis en kunde, de diepgang in gaan bij zorginhoudelijke onderwerpen en het reflecterend vermogen uitdiepen zorgt voor een ontwikkeling op persoonlijk en professioneel vlak. Zuster Esmee werkt graag mee aan deze ontwikkeling.

Zorg vandaag voor morgen